Karácsony maraton

2015. december 8.

Címkék: fitness, smartfit

Hamarosan december közepéhez érkezünk, van olyan, aki már minden ajándékot beszerzett az idei ünnepre, a halogatók is lassacskán érezni kezdik a Karácsony egyre csak erősödő hangulatát… a késői bevásárlóknak pedig lehet, hogy még eszükbe sem jutott, hogy nemsokára kifutnak az időből, ha ajándékvásárlásról van szó.

Sok esetben viszont inkább az történik, hogy az embernek már nincs ötlete, hogy mivel lephetné meg leginkább a szeretteit. Egyenpulcsi, egyenpóló, stb? Mókás ajándékok, de az öröm csak 1-2 napig tart. Gondolkodjunk másképp!

Az emberi test egy nagyon-nagyon erős és összetett rendszert, de a bőrünkkel ellentétben izmaink, izületeink nem újulnak meg folyamatosan 1-1 sérülés után, így folyamatos karbantartást igényelnek.

Furcsán hangozhat néha, amikor valaki azt mondja, hogy reggel 6-ra megy edzeni és egész nap fitt tőle. A koránkelésbe már belegondolni is rossz, pedig ha a reggeli alvásunkból 1 órát sportolásra fordítunk, az tényleg feldobja az egész napunkat. – De akár az esti sport is felfrissíthet egy fárasztó nap után. Lényeg a lényeg, hogy nem versenysportolók vagyunk így a mindennapi élethez nem szükségeltetik az, hogy minden 2. nap 3 órát edszésre szánjunk. Inkább kisebb időtartamokat, de rendszeresen, ami hosszútábon bizonyítottan egészségjavító hatással rendelkezik!

Tedd meg Te szeretteid helyett az első lépést, hogy ők is megtapasztalják azt, hogy az az idő, amit sportolásra fordítanak, sokszorosan megtérül azáltal, hogy fittek, egészségesebbek és kiegyensúlyozottabbak lesznek.

Gépeink ugyan minden edzést monitoroznak, amelyről analitikákat készítenek, de 3 hónap után már nem csak az adatokból és a közérzetünkből, hanem testünk tónusaiból is láthatjuk a minket ért változásokat.

Mit tartalmaz a SMARTFIT PRÉMIUM BÉRLET?

  • Milon – egyedi azonosításra alkalmas okos fitnessgépek használata
  • csoportos órákon való részvétel*
  • szauna használat

A SmartFit Prémium bérlettel járó extra szolgáltatások:

  • Személyre szóló edzésprogram
  • Dietetikai tanácsadás, 3 napos étrendi napló analízis igény szerint
  • Fittségi állapotfelmérés (kéthavonta)
  • Edzésanalitika (online letölthető vagy az edzővel a helyszínen közösen)
  • Ingyenes törölközőhasználat

*napi egyszeri belépéssel 2 órán való részvétel

Most akciósan válthatsz bérletet szeretteidnek:

 

1 HAVI SMARTFIT PRÉMIUM BÉRLET: 14 000 HUF (18 900 HUF helyett)

2+1 HÓNAP INGYEN SMARTFIT PRÉMIUM BÉRLET: 35 800 HUF (53 700 helyett)

 

Ajándékozz szeretteidnek SMARTFIT PRÉMIUM bérletet, hogy hozzásegítsd őket egy kiegyensúlyozottabb élethez!

 

MEGNÉZEM A KEDVEZMÉNYES BÉRLETEKET!

 

Nem vagy biztos benne?

JELENTKEZZ PRÓBAEDZÉSRE!

Próbáld ki és dönts a saját tapasztalatod alapján!