1 hónap a SmartFitben…

2015. december 4.

Címkék: edzés, milon, smartfit

Ismerjétek meg Györgyit, aki a SmartFit Gym egyik első vendége volt. Az első hónapban 10 alkalommal tudott jönni, tehát az a fejlődés, amiről olvashattok, kevesebb, mint 10 óra eredménye.

Hogy érezted magad a SmartFitben?

Mindig nagyon jól, kezdettől profi a színvonal. Barátságos és otthonos a környezet. Az pedig kifejezetten jó, hogy minden itt dolgozó tanult, értelmes ember.

Miben változtál és fejlődtél egy hónap alatt?

Az edzőmmel folyamatosan mértünk mindent, és nyomon követtük a Milon edzés analitikáját. A mérleg kevesebbet mutat amellett, hogy közben az izomtömegem nőtt. Átlagban minden területről 3-4 cm ment le rólam egy hónap alatt. Sokkal kitartóbb lettem és az állóképességem is nőtt. Két gyermekem van, a kisebbet (12 kg) hegyen felfelé szoktam vinni a nyakamban. Ez egy hónapja még nehezen ment, de most már meg se kottyan. Én ebben (is) mérem a sikert!

Mi tetszik a Milon technológiájában?

Nehezen tűröm a monoton dolgokat, de ez valahogy úgy lett kitalálva, hogy nem unom meg. Sőt, már másfajta mozgásokat is sokkal nagyobb motivációval végzek. Tetszik az edzésben, hogy átlátható, pontos, és mérhető és remekül fejleszt.

Kinek ajánlanád a Milont és a SmartFit-et?

Jó szívvel mindenkinek, és ezt meg is tettem már több alkalommal. Itt barátias, motiváló környezetben edzhet bárki, egyénre szabottan és biztonságban. Nagyon odafigyelnek ránk. Ajánlanám barátoknak, pároknak, hiszen ez a közös időtöltésnek egyfajta modern változata. A közös edzésélmény kifejezetten motiváló. A környezet pedig kiválóan alkalmas az edzés utáni beszélgetésekre is. Jó érzés itt lenni!

Györgyi testzsírszázaléka csökkent, izomtömege nőtt. Dereka 4, hasa 3, csípője 3 cm-rel lett karcsúbb 10 alkalom alatt. Izomereje nőtt, átlagosan 5-8 kg-al több terhelést bír minden gépen az első edzéséhez képest. Edzési pulzusa csökkent, annak köszönhetően, hogy szív-érrendszere is fejlődött. Az edzőtermi ranglistán 5. helyen áll. A sport mellett Györgyi odafigyel étkezésére is, és már családját is az egészséges életmódra szoktatja.

A képen Bokor-Bacsák Györgyi és Koszorú Csaba.
Az interjút készítette: Koszorú Csaba

 

INGYENES PRÓBAEDZÉS >>>