milon.logo.grey-01

A  német milon cég indította útjára a csúcstechnológia és a legfrissebb sporttudományos kutatások segítségével az első olyan edzőgépet, mely az edzés folyamán egyszerre képes az excentrikus és koncentrikus fázisban terhelést adni, ezáltal 30%-kal javítva az edzés hatékonyságát.

A milon gépeket arra tervezték, hogy egyensúlyt teremtsenek a modern élet kihívásai között. A 36 perces edzéstervet könnyűszerrel be tudjuk építeni mindennapjainkba. Továbbá a chipkártyás rendszernek köszönhetően munkánk eredményességét folyamatosan nyomonkövethetjük.

Az egyedülálló technológiának köszönhetően mind a szakemberek, mind a hétköznapi emberek felismerik, hogy a milon gépeken való edzés észrevehetően más, mint a többi.

Győzödj meg róla az ingyenes próbaedzésen!>>

Három érv az egyedülálló milon gépek mellett:

1. Egyszerű és személyre szabott

milon-care_1

A csúcstechnológiás chipkártyás rendszerének köszönhetően minden egyes gép másodpercek alatt tökéletesen beállítható az egyéni felhasználó testi adottságainak megfelelően.

A gép tárolja az edzéssel kapcsolatos paramétereket és gépi beállításokat a legközelebbi használatra: pl. –üléshelyzet, mozgástartomány, ellenállás, pulzus.

Ezáltal kiküszöbölhető az ülés és a karhelyzet helytelen beállítása, a helytelen súlyválasztás, a túlzott pulzus és a nem megfelelő mozgástartomány.

 

2. Biztonságos, nem lehet hibázni

A személyes információk, beállítások és edzési adatok a milon kártyán vannak tárolva, melynek módosítása csak a tréner által lehetséges. Nincsenek lapsúlyok, így az elektronikus vezérlés alapján a mozgástartomány milliméter pontossággal beállítható, a kontrolláló funkciónak köszönhetően a milon gépekkel elkerülhető a szabálytalan mozgás veszélye.

 

3. Hatékonysága 30%-kal nő, 25%-kal rövidebb idő alatt

A milon egyik csúcsvívmánya a továbbfejlesztett excentrikus mozgás, mely magasabb ellenállást jelent a terhelési fázis alatt. A koncentrikus és excentrikus mozgás közötti összjáték következtében az edzés eredménye 30%-kal hatékonyabb. Továbbá a gépek elektromos ellenállással működnek, ezért nem kell súlyokat tenni rájuk, így 25%-kal több időt fordíthatunk a valódi edzésre.

 

Próbáld ki! Az első alkalom ingyenes>>

 

Milon koncepció

A gépek az edzési és pihenési szakaszok váltakoztatásával örömtelibb és kreatívabb edzésformát valósítanak meg, használatuk egyszerű, biztonságos és edzési céloktól függetlenül, mindenki számára maximálisan hatékony.

Milon erő-állóképesség fejlesztő gépeink a teljes kardióvaszkuláris rendszert és a főbb izomcsoportokat dolgoztatják meg.

A gépek egy időzítő körül vannak elhelyezve. Az egyes gépeken való edzés pontosan meghatározott időtartam alatt történik. Az edzési szakasz 60 másodpercig tart az erőfejlesztő gépeken és 4 percig tart az állóképesség fejlesztő gépeken, melyeket minden esetben egy 30 másodperces pihenőfázis vált fel. A kör közepén elhelyezett időzítő jelzi ez edzési és pihenési periódusokat, illetve, hogy mikor szükséges gépet váltani.

Minden egyes gépen végighaladva 17,5 perc elegendő a teljes testedzéshez, mely az egyszerűséget, biztonságot és hatékonyságot tekintve felülmúlhatatlan.

Életkortól, erőnléttől függetlenül kezdők és edzettebbek is egyaránt örömüket lelik benne.

milonizer-Cover-Picture_Reduzed-size-3Magyarországon elsőként használjuk a Milonizer testszkennert, mely a milon gépek pontos beállításáért felel. A milon kártyás vezérlésnek köszönhetően a gépek a mérethez és edzési feltételekhez igazodva, automatikusan beállítódnak. Ezzel minden beállításból származó hiba kiküszöbölhető és elkerülhető, hogy edzés során a felhasználó alul vagy túlteljesítsen.

Ha túl gyorsan ver a szív, a milon kardiógép automatikusan “lassabb fokozatra” kapcsol és csökkenti a terhelést. Vagy fordítva. Ezáltal mindig az ideális pulzustartományban történik a edzés a célok érdekében és az edzési tervnek megfelelően.

Az állóképesség fejlesztésnek nem kell unalmasnak és egyhangúnak lennie. A milon Intenzitásos Edzés lényege a rövid intervallumú, magas intenzitású mozgás, ami a milon gépek precíz szabályozásának köszönhetően mindig biztonságos tartományban történik, így mindenki számára alkalmas, erőnléttől függetlenül. A rövid, intenzív edzésekkel garantáltak a gyors és biztos sikerek.

 

További részleteket a Milon gépekről itt találsz