Egészség, karácsony, sport?

2015. december 16.

Címkék: fitness, milon, sport

Most kaptál a fejedhez, hogy nincs meg minden ajándék?

Van egy jó tippünk! Ajándékozd a sportolás örömét!

 

Minden évben megfogadjuk karácsony után, hogy jövőre majd másképp lesz: jövőre már novemberben megvesszük, vagy megrendeljük online az ajándékokat stresszmentesen! Mert kinek van kedve ilyenkor már szabad parkolót keresni, órákig állni a pénztáraknál sorban, lökdösődni, sodródni a tömeggel néha tanácstalanul, majd a végén valami teljesen hasznavehetetlen karácsonyi ajándékkal hazatérni…?!

Mikor elfáradtunk a sok nézegetésben, és az ötleteket, amelyekkel elindultunk otthonról már rég elvetettük, álljunk meg egy kicsit! Gondolkozzunk!
A sok információ, elvárás, és a reklámok sugallta zavaros egyvelegből emeljük ki és tartsuk szem előtt azt a fontos tényt, hogy az ajándékozás nem rólunk, hanem az ajándékozottról szól, arról, hogy az ajándék által szeretnénk megerősíteni és kifejezni azt, hogy szeretjük.

A sok, szekrényekbe rejtett felesleges ajándékon túl az utalványokkal és szolgáltatásokkal az ajándék hasznavehetetlen jelzője elillan, egyszerűen nem hibázhatunk! A megajándékozott maga döntheti el, hogy mikor fogja felhasználni! Egyedi, színvonalas, és valóban hasznos ajándékot tehetsz a fa alá egy karácsonyi fitness bérlettel. Ajándékozzuk a sport örömét, mert ezzel adunk igazi értéket! 

A nálunk található okos Milon fitnessgépeket, arra tervezték, hogy egyensúlyt teremtsenek a modern élet kihívásai között. A 36 perces edzésidőt könnyűszerrel be tudjuk építeni a mindennapjainkba, edzéstervünk és minden gépbeállításunk pedig a chipkártyánkon tárolódik. Azt, hogy milyen eredménnyel edzettünk, megnézhetjük utána otthonról, és összehasonlíthatjuk az eredményeinket.

Karácsonyi SmartFit Prémium bérlet akciónk tartalmazza a csúcstechnológiás Milon gépek használatát,  valamint napi egyszeri belépéssel akár 2 csoportos órán való részvételre is jogosít. Extra szolgáltatásokat is beépítettünk a bérletbe, hogy klubtagjaink hatékonyabban elérjék céljukat, ilyen például a dietetikai tanácsadás is, amely egy 3 napos étrendi analízist tartalmaz és a finn szauna, amely elengedhetetlen, hogy a regenerációs folyamatok beinduljanak a szervezetünkben edzés után.

Ajánljuk meleg szívvel azoknak, akiknek ülőmunkát végző szeretteik állandó hát-, és derékfájdalmakról panaszkodnak, akik fogyni és formálódni vágynak, akik már elkezdték általános fittségüket formálni, de segítség híján elbizonytalanodtak, valamint a már rendszeresen és tudatosan edző haladóknak is, akik egy nagyon jó hangulatú és exkluzív helyre vágynak.

Edzőink mindig a közelben vannak és minden egyes vendégre egyenlő arányban figyelnek, segítik és kontrollálják az edzési folyamatokat, hogy a lehető legmagasabb szolgáltatást tudjuk nyújtani.

Írta: Udvardy Zsuzsi

UGRÁS AZ AKCIÓKHOZ!>>>