Szolgáltatásaink

Tábor

JÓGA, EDZÉS, VÁROSNÉZŐ TÚRA, WELLNESS, FELFRISSÜLÉS…
AKTÍV HÉTVÉGI TÁBOR, NEM CSAK NŐKNEK!

 

Energizáló nyaralás, jógával - jógatábor a Balaton-felvidéken - Tapolcán 

2024. októberében

Luxus wellness és spa, jóga foglalkozások, funkcionális edzések, nidra jóga, meditáció foglalkozások, masszázs, bel- és kültéri medencék, termálmedence, élményfürdő, többféle szauna, gőzkabin, rönkszauna, sókabin. Tapolcai-tavasbarlang látogatás és Malom-tó séta.

Hétvégi energizáló, kényeztető nyaralás a Balaton-felvidéken a fenti programokkal, NEM CSAK NŐKNEK! Sok mozgással, edzéssel és kiemelkedő minőségű spa és wellness szolgáltatásokkal, kirándulással…

Szeretettel várunk 2024. oktoberi hónapban  megrendezésre kerülő wellness és jóga táborunkba, ami a Hotel Pelion luxus környezetében kerül megrendezésre Tapolcán! 

Ha szeretnél ellazulni, feltöltődni és közben a testedet és a lelkedet is formába hozni, akkor itt a helyed! 

Ebben a három napban számos program vár rád:

* A wellness részlegen, sókabin, élménymedence, gomba-zuhatag, gejzír, nyakzuhatag, jakuzzi, termálmedence kint és bent (31 és 37°C), kerti kinti úszómedence (24-26ºC-os), napozó park vár rád. 

* Szauna szolgáltatások közül, amiket nem hagyhatsz ki, rönkszauna,  bio (aroma) szauna, finn szauna, infraszauna és gőzkabin segít majd a feltöltődésben. 

* Lesznek jógaórák is bőven, napi kettő (reggel és délután), gerincjóga, nyújtó, csípőnyitó és tradicionális flow jóga. 

* A saját testsúlyos és funkcionális edzések sem maradnak el, napi kettő, kiváló személyi edzőnkkel Patrikkal, ha erősíteni szeretnél.

* Lesznek meditációs foglalkozások, kell a kényeztetés a lelkednek is: jóga nidra (teremtő meditáció), elengedés-, megbocsátás meditáció és pozitív szemlélet relaxációs foglalkozás.

* Nem utolsó sorban, ha ezt még tetéznéd masszázsra is mehetsz Patrikhoz…

* Ha kedved van, velünk tarthatsz a Tapolcai-tavasbarlangba is, amely egy kihagyhatatlan idegenforgalmi látványosság. ( https://www.bfnp.hu/hu/latogatohelyek-3/tapolcai-tavasbarlang-tapolca )

Ezen kívül lesz minigolf, footgolf, ping-pong, biliárd, asztali foci, esti lazulásként 'társas' játék és egy kis bulika, tánc is...  

Továbbá városnézésre is jöhetsz velünk, a  város romantikus, mediterrán hangulatot idéző, Malom-tó környékére. 

A programot úgy állítottuk össze, hogy azok is részt tudjanak venni, akik még soha nem jógáztak, vagy kezdők, illetve azokat is szívesen várjuk, akik inkább a funkcionális vagy saját testsúlyos edzést végeznék szívesebben, vagy csak wellnesszelnének és lazulnánk. 

A programok nem kötelezőek, tiéd a választás, hogy melyiken veszel részt, amire tested, lelked éppen akkor vágyik... 

A tábor IDŐPONTJA: 2024. október 

A tábor HELYSZÍNE: Hunguest Hotel Pelion ****; https://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/tapolca/hunguest_hotel_pelion/pelion_hotel/ 

RÉSZVÉTELI díj: 30.000 Ft/fő

Plusz a SZÁLLÁS félpanzióval , melynek ellenértéke:

Két fő van egy szobában: 57.200,-/fő/2 éj (2 fő különálló ágyas elhelyezéssel)

Egyedül vagy egy szobában: 80.000,-/fő/2 éj

ÉTKEZÉS: bőséges büféreggeli, illetve svédasztalos vacsora. Az ételek laktóz és gluténmentesek, vegetáriánus, illetve hagyományos étrendűeknek is megfelelő lesz. 

Regisztrálj minél hamarabb, mert a helyek, főként az egyágyas szobák, limitáltak!

Helyedet a szállás befizetésével tudjuk biztosítani!

Jelentkezés és további érdeklődés:

https://docs.google.com/forms/d/1MXXPr9XiUq8W1Frm9ikSGo3flH1kLVvtNsRUJewS3rs/edit

További információ Zsaninál a +36202508218-es számon vagy a stumpf.anett@smartfit.hu e-mail címen.