Gépeink

Milon koncepció

A német milon cég indította útjára a csúcstechnológia és a legfrissebb sporttudományos kutatások segítségével az első olyan edzőgépet, mely az edzés folyamán egyszerre képes az excentrikus és koncentrikus fázisban terhelést adni, ezáltal 30%-kal javítva az edzés hatékonyságát.

A milon gépeket arra tervezték, hogy egyensúlyt teremtsenek a modern élet kihívásai között. A 36 perces edzéstervet könnyűszerrel be tudjuk építeni mindennapjainkba. Továbbá a chipkártyás rendszernek köszönhetően munkánk eredményességét folyamatosan nyomonkövethetjük.

Az egyedülálló technológiának köszönhetően mind a szakemberek, mind a hétköznapi emberek felismerik, hogy a milon gépeken való edzés észrevehetően más, mint a többi.

1. egyszerű és személyre szabott

A csúcstechnológiás chipkártyás rendszerének köszönhetően minden egyes gép másodpercek alatt tökéletesen beállítható az egyéni felhasználó testi adottságainak megfelelően.

A gép tárolja az edzéssel kapcsolatos paramétereket és gépi beállításokat a legközelebbi használatra: pl. –üléshelyzet, mozgástartomány, ellenállás, pulzus.

Ezáltal kiküszöbölhető az ülés és a karhelyzet helytelen beállítása, a helytelen súlyválasztás, a túlzott pulzus és a nem megfelelő mozgástartomány.

2. biztonságos, nem lehet hibázni

A személyes információk, beállítások és edzési adatok a milon kártyán vannak tárolva, melynek módosítása csak a tréner által lehetséges. Nincsenek lapsúlyok, így az elektronikus vezérlés alapján a mozgástartomány milliméter pontossággal beállítható, a kontrolláló funkciónak köszönhetően a milon gépekkel elkerülhető a szabálytalan mozgás veszélye.

3. hatékonysága 30%-kal nő, 25%-kal rövidebb idő alatt

A milon egyik csúcsvívmánya a továbbfejlesztett excentrikus mozgás, mely magasabb ellenállást jelent a terhelési fázis alatt. A koncentrikus és excentrikus mozgás közötti összjáték következtében az edzés eredménye 30%-kal hatékonyabb. Továbbá a gépek elektromos ellenállással működnek, ezért nem kell súlyokat tenni rájuk, így 25%-kal több időt fordíthatunk a valódi edzésre.

Upright Bike – Kerékpár
Seated Row – Melltámaszos evező gép
Leg extension – Combfeszítő
Leg Curl – Combhajlító
Crosswalker Vario – Ellipszis tréner
Back Extension – Alsóhát
Abdominal Crunch – Hasprés
Chest Press – Melltől nyomó gép
Kesier M3 Indoor Cycle
Kesier M5 Strider
Keiser M3