Ha olyan helyre vágysz, ahol gyorsan le tudsz fogyni, látványosan átalakulni; egy támogató, barátságos és szakértő közegben, akkor itt a helyed!

A SmartFit edzőteremben inspiráló, közvetlen hangulattal várunk benneteket.

A szakmailag profi trénereink kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy közvetlenek, barátságosak, kommunikatívak is legyenek, akikkel nyíltan, őszintén beszélhetsz a céljaidról, az esetleges problémáidról vagy bármilyen más gondolatról, ami hozzánk vezetett.

Edzőink előzetes beszélgetés és fittségi felmérés után javaslatot tesznek, hogy neked milyen edzéstípus lenne a megfelelő, amivel nem csak rövidtávú, hanem maradandó eredmény érhető el. Táplálkozási tanácsaikkal is segítenek egy egészséges életmód kialakításában, a mindennapi stressz oldásban.

Nálunk elérhetővé válik az az edzéstípus, amely már 30 perces mozgással zsírt éget. Téves az a mondás, hogy csak 40 – 60 perces edzésnek van értelme! Egyrészt minden mozgásnak van értelme, másrészt kutatásokkal igazolták, hogy vannak olyan edzéstípusok melyek 30 perc alatt is égetik a zsírt, sőt mindez az ezt követő napon is folytatódik.

A SmartFit küldetése, hogy minden vendégének a kitűzött cél elérése érdekében személyre szabott egyéni mozgásprogramot adjon, ami lehet 30, 45 vagy akár 60 perces is, továbbá testre szabott étrendprogramot dolgozzunk ki, (ami tartalmazza, hogy mit főzz, rendelj vagy egyél a kedvenc éttermedben). Folyamatosan figyeljük és kontrolláljuk a fejlődést, egzakt módon mérhető adatokkal.

Gondoltunk az olyan elfoglalt anyukákra, apukákra is, akik a gyermekeiket nem tudják elhelyezni és ezért nincs idejük a fitness termekbe eljárni. Nálunk, amíg a szülők edzenek, naponta egyszer a gyerekeknek is tartunk edzést egy külön teremben. Így őket is megmozgatjuk és észrevétlenül is már egészen korán elsajátíthatják a sportos és egészséges életformát. A délutáni órákban a szomszédunkban lévő minicity várja a gyerekeket szórakoztató programokkal.

Az edzőterem kialakításánál és a felszerelések beszerzésénél elsődleges szempontunk volt Vendégeink kényelme. Fitness termünk légkondicionált, tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető. Ha autóval jössz, az sem probléma, nem kell parkolóhelyet vadászva körözgetned, hiszen a ház garázsában parkolhatsz, délután háromtól kedvezménnyel.

A digitális technológia fejlődése a fitnessbe is betört, és a nagyobb kényelemért használjuk is. Óráinkra mobilról és számítógépről jelentkezhetsz be. A bérletkártyád nyitja az öltöző szekrényed. Az edzésteljesítményed emailben is megkaphatod.

Csoportos fitness óráink mellett egy egyedi és rendkívül hatékony csúcstechnológián alapuló gépparkot biztosítunk azoknak, akik fogyni, állóképességét növelni vagy erősíteni szeretnének. Ez a MILON.

Szaunánkban akár edzés előtt vagy után relaxálhatsz és kipihenheted magad. Nem utolsó sorban itt is leadhatsz pár dekát.