ANGI.web

ZSIGOVITS ANGELIKA

DIETETIKUS

SZEMÉLYI EDZŐ

Végzettség:
Rekreációszervező és egészségfejlesztő
Személyi edző (IWI)
Táplálkozástudomány MA (SOTE)

Sportok:
társastánc, latin tánc, hip hop

Ne csak munkát és iskolát válassz az egyéniségednek, ízlésvilágodnak megfelelően, hanem az edzésed kialakításában is légy tudatos. Szerencsésnek érzem magam, mert azzal foglalkozom amit szeretek, de én is napról napra egyre jobb szeretnék lenni Veled együtt.

Az motivál, hogy minél több szemszögből adhassak hasznos tanácsokat vendégeimnek, hiszen a lapos has receptjét a konyhában találod. Ha azok közé tartozol, akiknek időnként egy “fenékbe rúgás” kell a folytatáshoz, rám számíthatsz akár edzésről, akár sporttáplálkozásról, vagy fogyásról van szó, segítek a helyes útra térni.

Amikor megkérdezték, hogy milyen órát tartanék, gondolkodás nélkül a Core-traininget választottam. Ülő életmód, gerinc deformitások, lustaság, kihagyhatatlan egy edzőterem órarendjéből a törzsizom erősítés. Saját testsúllyal, illetve eszközökkel 50-50%-ban fogunk erősíteni, alacsonyabb intenzitáson, de alaposan megdolgoztatva a core izomzatot, hogy többé ne fogjon vissza a teljes értékű edzéstől a derékfájástól való félelem.

Engem a mozgás, és a zene éltet 8 éves korom óta, mióta táncolok. Szeretném, ha az óráim után te is fellélegeznél, és még nagyobb lendülettel vágnál neki az előtted álló kihívásoknak.


 

isti

KÁLMÁN ISTVÁN 

SZEMÉLYI EDZŐ 

CROSS TRAINING

GERINC TORNA

Végzettség: 

Rekreációszervező és egészségfejlesztő

Orvosi gyógymassző

Sportok:

Fitness, Labdarúgás, Futsal

A sport világa egyik legfontosabb része volt és lesz is az életemnek. Személyi edzés számos formájával már 7-8 éve foglalkozom.  A diplomamunkám kutató munkáját is a táplálkozás-sporttáplálkozás, testösszetétel-mérésről, -elemzésről, és motorikus képességek fejlesztéséről, felmérésről írtam.

Cross trainingen és Gerinctornán találkozhattok velem csoportos órán.

Cross trainingen egy intenzív súlyzós edzésre lehet számítani, ahol minden fő izomcsoportot megdolgoztatunk, nagy figyelmet fordítva a helyes kivitelezésre és a sérülések megelőzésére.

Gerinctornán a cél a helyes testtartás kialakítása erősítő, nyújtó és átmozgató gyakorlatokkal. Ezen kívül a gerinctornán nagy gondot fordítok az alapkondíció fejlesztésére, a mozgás és légzés összehangolására, a helyes testtartás és medencetartás tudatosítására.
Az órán a testtartásért felelős izomcsoportok erősítése és nyújtása zajlik. Kiemelt hangsúlyt kapnak a hátizmok, a vállöv, a hasizmok és a csípő izmai. Ha fáj a háta, dereka, válla, nyaka várom segítő szeretettel.


HALLA ILDIKÓildi

SZEMÉLYI EDZŐ 

CORE TRAINING

Végzettség: 

Rekreáció szervező és egészségfejlesztő
Svédmasszőr

Sportok:
kajak, úszás, akrobatikus ugrálókötél

Óvodás korom óta versenyszerűen sportolok. Mindig is tudtam, hogy a sporttal szeretnék foglalkozni. Azt imádom az edzésekben, hogy feszegethetem a határaimat, kicsit kiléphetek a komfortzónámból. Sportolás közben nem kell azon agyalnom, hogy mi történik a munkahelyemen vagy otthon, csak kikapcsolok és magamra figyelek. Ezek mellett nagyszerű közösségi élményt is ad!

Szeretném ezt az életformát/életmódot minél több embernek megmutatni, átadni! A mai mozgásszegény világban fontos az egészséges életmód, ami nem csak a táplálkozásban merül ki, szerves része a sport is.

Gyere és oszd meg ezt az élményt családoddal barátaiddal, hiszen tudjuk milyen motiváló tényező tud lenni egy társ az edzésben, hogy együtt az edzések is jobb hangulatban telnek majd!

Gyere, hogy motiválhassalak!


GOMBOS ZOLTÁNzoli

SZEMÉLYI EDZŐ 

INTERVALL 

Végzettség: 

Rekreációszervezés és egészségfejlesztés Bsc TF

Humánkineziológia Msc TF ( folyamatban)

Sportok:

Karate, fitness, thay box, akadályfutás

3 éves korom óta sportolok. Úsztam, vízilabdáztam és különböző küzdősportokat űztem. Jelenleg akadályfutó versenyeken indulok különféle távokon és nehézségi szinteken. A sport mindig is előkelő helyet foglalt el az életemben, és fontos célom ezt a hozzáállást terjesztenem. 

A fizikai aktivitás a mai világban sajnálatos módon az ülő életmódnak köszönhetően háttérbe szorult. Ez ellen szeretnék fellépni és szeretném, hogy az emberek többet tegyenek a saját fizikális állapotukért. Legyen szó itt az alakformálásról, az egészségi állapot optimalizálásáról vagy akár az önmegvalósításról, én mindig partner leszek ezen igények elérésében. Fontos, hogy mindenki a saját céljait elérje, és ebben szeretnék segítséget nyújtani az intenzív, de jó hangulatú edzésekben.

Intervall edzéseken találkozhatsz velem, melyek az izom építése és a zsír égetése mellett állóképességet és önbizalmat is fejleszt, mert itt a saját korlátaidat kell feszegetned.

Abban az esetben, ha Te is így gondolkozol vagy szeretnél így gondolkozni, akkor gyere és vágj bele !!


davFÜLÖP GRÉTA

SZEMÉLYI EDZŐ 

Fitness és Tánc instruktor 

Végzettség: 

Kortásr – modern táncművész (DGYG)

Fitness instruktor  (Fitness Akadémia)

 

Sportok:

Tánc, fitness, jóga, akrobatika

 

Már óvodás korom óta táncolok, így mindig is életem része volt a rendszeres testmozgás.

Középiskolás koromban ismerkedtem meg a fitness és aerobik világával, ami sokat segített céljaim elérésében.

Számomra a mindennapi mozgás segít, hogy megküzdjek a rám váró feladatokkal, nehézségekkel. Az edzések motiválttá és erösebbé tesznek, a határaimat feszegetve próbálom magamból kihozni a legjobbat.

Edzőként szeretném megmutatni, hogyan érheted el ezt te is. Maximális támogatást, és motivációt adva szeretnék segíteni a céljaid elérésében, legyen szó fogyásról, erőnlét fejlesztésröl vagy életmódváltásról.

Néha jó otthagyni a stresszes környezetet és csak magadra fókuszálni. Az edzés a legjobb módszer, hogy kikapcsolj és új energiával töltődj fel.

Ha vidám és pozitív környezetben szeretsz edzeni, a Smartfit ideális hely számodra. Itt a legjobb közösségben lehetsz és a legjobb szaktudást kaphatod.

Gyere és csatlakozz hozzánk!

Várlak szeretettel!