moniBRIXEL MÓNIKA

SZEMÉLYI EDZŐ

FUNKCIONÁLIS EDZÉS

KETTLEBELL

Végzettség:

Rekreációszervező és egészségfejlesztő
Sportági szakedző felsőfokú – szakirányú továbbképzés (TF)

Sportok:

kosárlabda, fitness

Egész életemben nagyon fontos volt számomra a sport, ezt bizonyítja az is, hogy 9 éves korom óta élsportoló kosárlabdázó is vagyok. Mindig is nagy hangsúlyt fektettem az egészséges életmód megőrzésére és ebben folyamatosan próbálok segíteni másoknak is. Sajnos a mai rohanó világunkban nincs sok idejük az embereknek odafigyelni az megfelelő táplálkozásra, de akár a munkahely okozta stressz, vagy az ülőéletmód negatív hatásait is könnyen csökkentjük, ha egy kicsit nagyobb figyelmet szentelünk testünk átmozgatsára.
Vidám, energikus, közvetlen személyiségnek tartom magam, aki gyerekekkel felnőttekkel egyaránt megtalálja a közös hangot, hogy jó hangulatban tudjunk együtt küzdeni a közös cél érdekében.

Mindent csak elkezdeni nehéz, de egy kis segítséggel és akaraterővel bármire képes lehetsz! Hozzám a legközelebb a funkcionális edzések állnak, mely manapság már szerintem az egyik leghatékonyabb edzésmódszer. Nem csak egy-egy izomcsoportot fejleszt, hanem sokoldalúan, a test egészét mozgatja meg és mellette állóképességünkre is jó hatással van.


ANGI.web

ZSIGOVITS ANGELIKA

DIETETIKUS

SZEMÉLYI EDZŐ

Végzettség:
Rekreációszervező és egészségfejlesztő
Személyi edző (IWI)
Táplálkozástudomány MA (SOTE)

Sportok:
társastánc, latin tánc, hip hop

Ne csak munkát és iskolát válassz az egyéniségednek, ízlésvilágodnak megfelelően, hanem az edzésed kialakításában is légy tudatos. Szerencsésnek érzem magam, mert azzal foglalkozom amit szeretek, de én is napról napra egyre jobb szeretnék lenni Veled együtt.

Az motivál, hogy minél több szemszögből adhassak hasznos tanácsokat vendégeimnek, hiszen a lapos has receptjét a konyhában találod. Ha azok közé tartozol, akiknek időnként egy “fenékbe rúgás” kell a folytatáshoz, rám számíthatsz akár edzésről, akár sporttáplálkozásról, vagy fogyásról van szó, segítek a helyes útra térni.

Amikor megkérdezték, hogy milyen órát tartanék, gondolkodás nélkül a Core-traininget választottam. Ülő életmód, gerinc deformitások, lustaság, kihagyhatatlan egy edzőterem órarendjéből a törzsizom erősítés. Saját testsúllyal, illetve eszközökkel 50-50%-ban fogunk erősíteni, alacsonyabb intenzitáson, de alaposan megdolgoztatva a core izomzatot, hogy többé ne fogjon vissza a teljes értékű edzéstől a derékfájástól való félelem.

Engem a mozgás, és a zene éltet 8 éves korom óta, mióta táncolok. Szeretném, ha az óráim után te is fellélegeznél, és még nagyobb lendülettel vágnál neki az előtted álló kihívásoknak.


 

VIKÁR ANDRÁSandris

SZEMÉLYI EDZŐ

TRX

Végzettség:
Rekreációszervező és egészségfejlesztő (TF)
Személyi edző (IWI)
TRX instruktor (R-med Akadémia)
Táplálkozástudomány MA (SOTE – folyamatban)

Sportok:
fitness, ökölvívás

A fitness különböző ágazataival 15 éves korom óra foglalkozom. Elengedhetetlennek tartom az egészséges táplálkozás alapelveinek követését szabadidő sportolóknál is, nem csak élsportolók esetében.

Számomra nagyon fontos, hogy segíteni tudjak mások céljainak elérésében, legyen szó alakformálásról, fogyásról, vagy akár az izomtömeg növeléséről, egészségmegőrzésről. Erre kiváló lehetőséget nyújt számunkra a SmartFit csúcstechnológiás Milon gépparkja. Akármilyen edzésről legyen is szó, nálam kiemelt figyelmet kap a prevenció, ezért edzéseimen sok nyújtással, törzsizom erősítéssel és gerinctréninggel találkozhattok.

A SmartFit Gym-ben heti két alkalommal találkozhattok velem TRX edzésen, amit kortól, nemtől, edzettségi szinttől függetlenül bátran ajánlok mindenkinek, hiszen eszközeinek segítségével mindenki a saját képességeinek megfelelően tudja kiválasztania  neki megfelelő intenzitást.


isti

KÁLMÁN ISTVÁN 

SZEMÉLYI EDZŐ 

CROSS TRAINING

GERINC TORNA

Végzettség: 

Rekreációszervező és egészségfejlesztő

Orvosi gyógymassző

Sportok:

Fitness, Labdarúgás, Futsal

A sport világa egyik legfontosabb része volt és lesz is az életemnek. Személyi edzés számos formájával már 7-8 éve foglalkozom.  A diplomamunkám kutató munkáját is a táplálkozás-sporttáplálkozás, testösszetétel-mérésről, -elemzésről, és motorikus képességek fejlesztéséről, felmérésről írtam.

Cross trainingen és Gerinctornán találkozhattok velem csoportos órán.

Cross trainingen egy intenzív súlyzós edzésre lehet számítani, ahol minden fő izomcsoportot megdolgoztatunk, nagy figyelmet fordítva a helyes kivitelezésre és a sérülések megelőzésére.

Gerinctornán a cél a helyes testtartás kialakítása erősítő, nyújtó és átmozgató gyakorlatokkal. Ezen kívül a gerinctornán nagy gondot fordítok az alapkondíció fejlesztésére, a mozgás és légzés összehangolására, a helyes testtartás és medencetartás tudatosítására.
Az órán a testtartásért felelős izomcsoportok erősítése és nyújtása zajlik. Kiemelt hangsúlyt kapnak a hátizmok, a vállöv, a hasizmok és a csípő izmai. Ha fáj a háta, dereka, válla, nyaka várom segítő szeretettel.


HALLA ILDIKÓildi

SZEMÉLYI EDZŐ 

CORE TRAINING

Végzettség: 

Rekreáció szervező és egészségfejlesztő
Svédmasszőr

Sportok:
kajak, úszás, akrobatikus ugrálókötél

Óvodás korom óta versenyszerűen sportolok. Mindig is tudtam, hogy a sporttal szeretnék foglalkozni. Azt imádom az edzésekben, hogy feszegethetem a határaimat, kicsit kiléphetek a komfortzónámból. Sportolás közben nem kell azon agyalnom, hogy mi történik a munkahelyemen vagy otthon, csak kikapcsolok és magamra figyelek. Ezek mellett nagyszerű közösségi élményt is ad!

Szeretném ezt az életformát/életmódot minél több embernek megmutatni, átadni! A mai mozgásszegény világban fontos az egészséges életmód, ami nem csak a táplálkozásban merül ki, szerves része a sport is.

Gyere és oszd meg ezt az élményt családoddal barátaiddal, hiszen tudjuk milyen motiváló tényező tud lenni egy társ az edzésben, hogy együtt az edzések is jobb hangulatban telnek majd!

Gyere, hogy motiválhassalak!


GOMBOS ZOLTÁNzoli

SZEMÉLYI EDZŐ 

INTERVALL 

Végzettség: 

Rekreációszervezés és egészségfejlesztés Bsc TF

Humánkineziológia Msc TF ( folyamatban)

Sportok:

Karate, fitness, thay box, akadályfutás

3 éves korom óta sportolok. Úsztam, vízilabdáztam és különböző küzdősportokat űztem. Jelenleg akadályfutó versenyeken indulok különféle távokon és nehézségi szinteken. A sport mindig is előkelő helyet foglalt el az életemben, és fontos célom ezt a hozzáállást terjesztenem. 

A fizikai aktivitás a mai világban sajnálatos módon az ülő életmódnak köszönhetően háttérbe szorult. Ez ellen szeretnék fellépni és szeretném, hogy az emberek többet tegyenek a saját fizikális állapotukért. Legyen szó itt az alakformálásról, az egészségi állapot optimalizálásáról vagy akár az önmegvalósításról, én mindig partner leszek ezen igények elérésében. Fontos, hogy mindenki a saját céljait elérje, és ebben szeretnék segítséget nyújtani az intenzív, de jó hangulatú edzésekben.

Intervall edzéseken találkozhatsz velem, melyek az izom építése és a zsír égetése mellett állóképességet és önbizalmat is fejleszt, mert itt a saját korlátaidat kell feszegetned.

Abban az esetben, ha Te is így gondolkozol vagy szeretnél így gondolkozni, akkor gyere és vágj bele !!


 

SZabi

BOTS SZABOLCS

SZEMÉLYI EDZŐ
FUNKCIONÁLIS EDZÉS

Végzettség: 
Sportedző
Rekreációszervező és egészségfejlesztő
Gflex Tréner (IWI)

Sportok:

öttusa, vízilabda, foci, Takewon-do (többszörös országos bajnok, Európa bajnok)

Csoportos óráimon és személyi edzéseimen nagy figyelmet fordítok arra, hogy a résztvevők jó hangulatban eddzenek, és időről-időre megközelítsék saját határaikat, esetenként túl is lépjenek ezeken.

Elszántan inspirálom vendégeimet fizikai-aktivitásbeli céljaik elérésére, és boldog kiegyensúlyozott élet megélésére. Fontos szempontnak tartom a rendszeres, aktív testmozgás által elérhető célok megvalósítását. De emellett legalább ilyen fontos, hogy utad során olyan életmódot tudj kialakítani, amiben nap, mint nap érzed a benned rejlő energiák felszabadulását, így téve könnyebbé és hasznossá a hétköznapokat.

Bátran keress, ha fogyni, erősödni, formálódni, feszesedni, izomtömeget-növelni szeretnél; illetve, ha változatos, vidám, de kemény edzésekkel fűszereznéd mindennapjaid.

Ha elhatároztad, hogy változtatsz, és készen állsz szembenézni valódi önmagaddal, eddig rejtett képességeiddel, akkor megtaláltad ehhez a megfelelő edzőt, partnert!